Σε δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις έχει προχωρήσει η αστυνομία της Χαλκίδας για το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή τα μεσάνυχτα στο κέντρο της πόλης. Ο 29χρονος οδηγός μιας μηχανής προσπάθησε να αποφύγει δύο πεζούς, πιθανόν επαίτες, που κινήθηκαν προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και η μηχανή του να «καρφωθεί» σε τοίχο καφετέριας στην οδό Φαρμακίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr, το πιο πιθανό σενάριο είναι το ατύχημα να προκλήθηκε από τους δύο πεζούς που σταματούσαν τα διερχόμενα οχήματα, με σκοπό την επαιτεία ή την κλοπή. Ως αποτέλεσμα η τροχαία ξεκίνησε έρευνες, στις οποίες συμμετέχει και η Ασφάλεια Χαλκίδας, για τον εντοπισμό και σύλληψη των φερόμενων ως δραστών. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άτυχος νεαρός, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα (πρόκειται για τον Χαλκιδέο Κώστα Μπακρή) μεταφέρθηκε αιμόφυρτος και σε κώμα, αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται διασωλημένος στην εντατική. Τα επόμενα 24ωρα κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα.Ο 29χρονος έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και στο πρόσωπο, ενώ έχασε δυστυχώς και το ένα του μάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Χαλκίδα: Μηχανή «καρφώθηκε» σε τοίχο καφετέριας
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014, 11:24

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης