Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν στη διάρκεια της νύχτας σε δήμο του νομού Χανίων, όταν δύο άνδρες, ένας 59χρονος Χανιώτης και ένας 41χρονος από τη Βουλγαρία επιτέθηκαν εναντίον ενός 33χρονου από την Αλβανία, τον οποίο και απείλησαν με πυροβόλο όπλο, μετά από έντονη φραστική αντιπαράθεση που είχαν μεταξύ τους.

Η αφορμή για την οποία σημειώθηκε το επεισόδιο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι οι τρεις άνδρες είχαν μεταξύ τους διαφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο του επεισοδίου έσπευσαν άνδρες της ΟΠΚΕ Χανίων, οι οποίοι και συνέλαβαν τους δύο πρωταγωνιστές του, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Στην κατοχή του 59χρονου Χανιώτη βρέθηκε και κατασχέθηκε το πιστόλι με το οποίο οι συλληφθέντες απείλησαν τον 33χρονο από την Αλβανία, καθώς επίσης ο γεμιστήρας του και 13 φυσίγγια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η σύλληψη του 59χρονου υπήρξε επεισοδιακή καθώς ο ίδιος στη θέα των αστυνομικών της ΟΠΚΕ αντιστάθηκε σθεναρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Χανίων.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης