Πιάνει σκούπα ο Δήμος Κισάμου στα Χανιά, καθώς, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων, συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού «Let’s do it».

Η συγκεκριμένη δράση διοργανώνεται στην Ελλάδα για τέταρτο συνεχές έτος και θέτει ως στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μόνο μία μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλευρό του δήμου, στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας, συμμετέχουν διάφοροι φορείς, σύλλογοι, εθελοντικές οργανώσεις και ομάδες πολιτών της Κισάμου, με στόχο να υπάρξει ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών για τον καθαρισμό διαφόρων περιοχών του δήμου.

Η δράση καθαρισμού στην Κίσαμο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Απριλίου και ο καθαρισμός αφορά στις παραλίες Φαλασάρνων και Μαύρου Μόλου, τη Λίμνη Κισάμου, το παραλιακό μέτωπο Γραμβούσας, την παραλία γηπέδου Κισάμου, τη Βάθη-Πλοκαμιανά και τη Χρυσοσκαλίτισσα.

Σε κάθε σημείο καθαρισμού θα υπάρχει εκπρόσωπος και τεχνική υποστήριξη από τη δημοτική υπηρεσία καθαριότητας, ενώ ο δήμος θα διανείμει σακούλες και γάντια στους εθελοντές που θα συμμετάσχουν στη δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης