Χωρίς γαλάζια σημαία πλέον και σίγουρα χωρίς ντροπή, η «ανάπτυξη» στη Νέα Χώρα συνεχίζεται μέσα στον Αύγουστο, στην παραλία, τον δρόμο, τις προβλήτες και τα πεζοδρόμια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην παραλία, οι «καρεκλάδες» συνεχίζουν να παίζουν «κρυφτούλι» με τις υπηρεσίες του Δήμου, με την εξάπλωση των ομπρελοκαθισμάτων να είναι ανεξέλεγκτη και τον ελεύθερο χώρο υπό εξαφάνιση.

Η εικόνα της υποβάθμισης συνεχίζεται όμως και στον δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ακτή Παπανικολή, χρησιμεύει σαν αυλή για τα ουζερί για τις ταβέρνες που όπως βλέπετε έχουν στρώσει κανονικά τα τραπεζάκια, περιμένοντας τους πελάτες τους σε όλο το μήκος του δρόμου.
«Παράπλευρη απώλεια» και το αστικό λεωφορείο που προφανώς μπορεί να κάνει στάση… μόνο για ψαράκι και σίγουρα όχι για να επιβιβάσει κόσμο.

Σε άλλο σημείο, για να εξυπηρετηθούν οι πελάτες, έχει «θυσιαστεί» το παγκάκι αφού η πρόσβαση αλλά και η χρήση του είναι πρακτικά αδύνατη από μη πελάτες.

Και κάπου ανάμεσα, οι λουόμενοι, αναζητούν χώρο για να απλώσουν την πετσέτα τους, ακόμη και πάνω σε πέτρες ή δίπλα στα σκουπίδια αφού οι μοναδικές -όπως φαίνεται- θέσεις για πολίτες κι όχι για πελάτες.

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης