Σε νέα χειρουργική επέμβαση, για την αφαίρεση σφαίρας από την περιοχή του λαιμού του, θα υποβληθεί ο 24χρονος που δέχτηκε τέσσερις πυροβολισμούς τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, ενώ βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο της Παλιάς Πόλης.

Ο νεαρός, νοσηλεύεται για δεύτερη ημέρα στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Χανίων, μετά το εξιτήριο από την εντατική, είναι σε επαφή με το περιβάλλον και η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, γεγονός που επιτρέπει στους γιατρούς να προχωρήσουν σε αυτή την επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, ο 25χρονος δράστης της επίθεσης έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά από σύμφωνη απόφαση για προφυλάκισή του της Ανακρίτριας και της Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο Κορυδαλλός επελέγη για λόγους ασφαλείας, καθώς στις φυλακές Αγιάς είναι κρατούμενος ο δολοφόνος του πατέρα του και πατέρας του θύματος της τωρινής επίθεσης, ο οποίος εκτίει ποινή 11 χρόνων κάθειρξης.

Ακόμη και οι φυλακές της Αλικαρνασσού όμως, θεωρήθηκαν κοντινές, καθώς η αναβίωση της βεντέτας ανησυχεί ιδιαίτερα τις αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης