Με χιόνι ξύπνησαν το πρωί της Τετάρτης οι περισσότερες ορεινές περιοχές της Φθιώτιδας.

Από το πρωί το χιόνι στρώθηκε δειλά στο «16» και στα πιο ορεινά χωριά του Δομοκού, χωρίς κανένα πρόβλημα στους δρόμους όπου από νωρίς τα μηχανήματα της Περιφέρειας έριξαν αλάτι. Ελαφρά χιονόπτωση παρατηρείται από το 10ο έως το 17ο χιλιόμετρο με τα συνεργεία να βρίσκονται σε επιφυλακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάλογο είναι το ύψος του χιονιού στον Μπράλο, όπου η κυκλοφορία δειξάγεται χωρίς κανέναν πρόβλημα, ενώ ασθενής χιονόπτωση έχουμε και στον Τυμφρηστό που φτάνει μέχρι το Καρπενήσι, χωρίς κι εδώ κάποιο πρόβλημα στις συγκοινωνίες.

Χιόνι έπεσε και στην ορεινή Υπάτη του Δήμου Λαμιέων, με τις στέγες των σπιτιών να γίνονται λευκές σε Λυχνό, Μεσοχώρι, Περιστέρι, Πύργο, Δάφνη και Καστανιά. Συνεργεία του Δήμου Λαμιέων που βρίσκονται σε επιφυλακή, είναι στα συγκεκριμένα χωριά για να επέμβουν όπου χρειαστεί.

Ένταση των φαινομένων αναμένεται μεταξύ 11 το πρωί και 2 το μεσημέρι (ίσως και λίγο αργότερα) με την πρόγνωση να θέλει άρδην μεταβολή του καιρού για την Πέμπτη και την Παρασκευή, όταν και προβλέπεται λιακάδα. Το πρωί όμως το κρύο θα είναι τσουχτερό όπως και το βράδυ, καθώς θα σημειωθεί παγετός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι καλός χωρίς βροχές και με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Πηγή: lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης