Εννέα ολόκληρους μήνες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας να ξετυλίξουν το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας ενός 55χρονου Γερμανού που έγινε στην Αρκίτσα της Φθιώτιδας, τον περασμένο Ιανουάριο.

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αστυνομικών αρχών είχαν στραφεί στην πρώην σύντροφο του Γερμανού, με την οποία – αν και είχαν χωρίσει – διατηρούσε σχέσεις. Οι Αρχές θεωρούσαν ότι ήταν μέσα στον κύκλο των υπόπτων, αλλά δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν στοιχεία για να μπορέσουν να φτάσουν στη σύλληψη και την εξιχνίαση του εγκλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 55χρονος Γερμανός, ο οποίος για χρόνια έμενε στην Αρκίτσα, δολοφονήθηκε ενώ πήγαινε για κυνήγι σε κοντινή περιοχή του χωριού του. Όλοι τον περιέγραφαν ως φιλήσυχο άνθρωπο και η πρώην γυναίκα του ήταν εκείνη η οποία δήλωσε την εξαφάνισή του στις Αρχές, καθώς, όπως είχε ισχυριστεί, «δεν απαντούσε στο τηλέφωνο».

Η ιατροδικαστική έκθεση αποκάλυψε πως το θύμα είχε χτυπηθεί δύο φορές από την πλάτη και μάλιστα από απόσταση δύο μέτρων.

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούσαν να διαπιστώσουν όλο αυτό το διάστημα τις σχέσεις που επικρατούσαν μεταξύ του θύματος και της πρώην γυναίκας του, όπως, επίσης, και με τον νυν σύντροφό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη υπήρξε τελικά μία σημαντική μαρτυρία, η οποία βοήθησε τις Αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Όταν οι αστυνομικοί ολοκλήρωσαν χθες την έρευνα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την πρώην σύζυγο του θύματος και τον σύντροφό της. Χθες αργά το βράδυ κλήθηκαν στην Ασφάλεια Λαμίας, όπου συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα της Λαμίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης