Σε εξέλιξη βρίσκεται το τριήμερο πρόγραμμα δωρεάν οφθαλμολογικών εξετάσεων, που για δεύτερη φορά διοργανώνουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζακύνθου, σε συνεργασία με τους εθελοντές οδοντιάτρους του Ελληνικού Οργανισμού Πρόληψης και Διάγνωσης Προβλημάτων Όρασης.

«Καλέσαμε τους γιατρούς και την κινητή Μονάδα για δεύτερη φορά και ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά» δήλωσε η Αθηνά Αρβανιτάκη, κοινωνική λειτουργός του Δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως γνωρίζουμε όλοι, έχουμε μεγάλο πρόβλημα με την αντιμετώπιση οφθαλμολογικών προβλημάτων στο νησί, αφού υπάρχει μόνον ένας οφθαλμίατρος και τα ραντεβού κλείνονται σε βάθος χρόνου» πρόσθεσε.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σήμερα, Πέμπτη 24 Απριλίου, με προτεραιότητα να δίνεται σε μόνιμους κατοίκους του νησιού και σε άπορους και ανασφάλιστους. Οι εξετάσεις γίνονται από τις 09.00 μέχρι τις 14.00, κατόπιν ραντεβού που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν είτε αν επισκεφτούν τη μονάδα στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, που στεγάζονται στο Μουσικό Σχολείο, είτε κλείνοντας τηλεφωνικό ραντεβού στο νούμερο 26950 22234, από τις 08.00 μέχρι τις 14.00.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Πρόληψης & Διάγνωσης Προβλημάτων Ορασης είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2007.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: imerazante.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης