Σε τεράστια ταλαιπωρία υποβλήθηκαν οι επιβάτες του «Διονύσιος Σολωμός», που εκτελεί το δρομολόγιο Κύθνος- Σέριφος- Κίμωλος- Μήλος, οι οποίοι αναγκάστηκαν να περιμένουν το πλοίο στην πύλη Ε9 του λιμανιού του Πειραιά για πέντε ώρες. Το δρομολόγιο ήταν προγραμματισμένο για τις 07:05 και τελικά ο απόπλους έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. 

Όπως καταγγέλλουν επιβάτες στο zougla.gr, μέχρι την τελευταία στιγμή δεν υπήρχε καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς της ακτοπλοϊκής εταιρίας Zante. Το zougla.gr προσπάθησε επανειλημμένως να επικοινωνήσει με την ακτοπλοϊκή εταιρία αλλά στα γραφεία της σε Πειραιά και Ζάκυνθο δεν σήκωναν τα τηλέφωνα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγανακτισμένοι επιβάτες ζητούν τα χρήματά τους πίσω

 
Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν κάποιες έκτακτες εργασίες επισκευής, καθώς το «Διονύσιος Σολωμός» προσέκρουσε στις 20 Ιουλίου στην προβλήτα του λιμανιού της Σερίφου. 

Η πολύωρη ταλαιπωρία και η έλλειψη ενημέρωσης προκάλεσε την αγανάκτηση των επιβατών κάποιοι εκ των οποίων «πρόλαβαν» να πάρουν το χρηματικό αντίτιμο του εισιτηρίου τους πίσω, όπως προβλέπει ο νόμος, και να ταξιδέψουν παράλληλα με μηδενική τιμή, όμως αυτό δεν συνέβη για όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στο πλοίο εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους, με επιβατές να απαιτούν να λάβουν δωρεάν προϊόντα από τις καφετέριες του πλοίου… 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης