Ο έρωτας γίνεται πιο ανεξάρτητος και περιπετειώδης από τις 18 Οκτωβρίου έως τις 12 Νοεμβρίου, όπου η Αφροδίτη στο ενθουσιώδες και ανεξάρτητο ζώδιο του Τοξότη εμποτίζει τις σχέσεις μας με ενθουσιασμό και χαρά.

Απολαμβάνουμε τα ταξίδια, αναζητούμε νέες εμπειρίες στην αγάπη, ερχόμαστε σε επαφή με ξένους πολιτισμούς και ψάχνουμε την περιπέτεια. Χαιρόμαστε τη χαρά του έρωτα και της ζωής, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να αποποιηθούμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας, έτσι εναντιωνόμαστε στη δέσμευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 26 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί έντονες συγκινήσεις και ευαισθησίες στην αγάπη, η χαρά και ο ενθουσιασμός όμως μπορεί να οδηγήσουν σε έναν έρωτα που φαντάζει πολύ καλός για να είναι αληθινός. Τώρα εθελοτυφλούμε, καθώς δεν έχουμε την επιθυμία να δούμε τα ελαττώματα και τις αδυναμίες των άλλων, αντίθετα τους τοποθετούμε ψηλά, σε ένα βάθρο.

Στις 26 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη της τον Δία, επεκτείνει τη χαρά, τη γενναιοδωρία και την περιπέτεια, είμαστε περισσότερο κοινωνικοί, συναναστρεφόμαστε άτομα που διευρύνουν το μυαλό μας ανεξάρτητα από το πολιτιστικό, θρησκευτικό και κοινωνικό τους υπόβαθρο. Διευρύνεται η επιθυμία μας για τα ταξίδια, τη γνώση και τις νέες περιπέτειες.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης