Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες του ζωδιακού σε μια γυναίκα; Σίγουρα, τα πρώτα λεπτά μιας συνάντησης στέκονται καθοριστικά για το αν μια νέα σχέση θα ξεκινήσει ή όχι. Πέρα όμως από την εξωτερική εμφάνιση και τη χημεία που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, για να εξακολουθήσει να υφίσταται μια σχέση, χρειάζονται και άλλα στοιχεία εξίσου σημαντικά, αν όχι και περισσότερο.

Ποια είναι, λοιπόν, εκείνα τα βασικά χαρακτηριστικά που θα παίξουν τον καθοριστικό ρόλο για το αν θα συνεχίσει και θα εξελιχθεί σε κάτι μονιμότερο αυτή η νέα σχέση στη ζωή σας; Τι είναι εκείνο που θα κάνει τον αγαπημένο σας να σας εκτιμήσει ακόμη περισσότερο και να του γίνετε απαραίτητη;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα, δεν είναι ο άντρας που του αρέσουν οι βολικές και ήσυχες γυναίκες. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα βαρεθεί εξαιρετικά γρήγορα και θα αποχωρήσει με ελαφριά πηδηματάκια. Τη γυναίκα τη σωστή, την θέλει άγριο θηλυκό, σέξι και έτοιμη να δοκιμάσει νέες εμπειρίες μαζί του. Την θέλει να έχει δική της άποψη, ακόμη κι αν κάποιες φορές διαφωνεί με τη δική του, θαυμάζει τη γυναίκα με πυγμή, που ξέρει τι θέλει από τη ζωή της και δεν φοβάται να το κυνηγήσει. Ακόμη κι αν κάποιες φορές μπορεί να δημιουργούνται εντάσεις μέσα στη σχέση τους, τον ενθουσιάζει η στιγμή της επανασύνδεσης. Στη δική του περίπτωση, κολλάει ταμάμ ότι τα ερωτικά καβγαδάκια είναι το αλατοπίπερο μιας σχέσης.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης