ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να μιλήσεις με άνεση, θα προσεγγίσεις με τρόπο οικείο, θα κερδίσεις το ενδιαφέρον του καινούργιου προσώπου που θα συνομιλήσεις. Αυτή τη φόρα η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα έχει άμεση και δημιουργική κατάληξη. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο επιθυμία σου θα είναι να προχωρήσεις σε σχέση, στόχος σου δεν θα είναι οι εφήμερες ή περιστασιακές επαφές. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Λέοντα, οι θερμές προτάσεις και εκδηλώσεις θα φέρουν άνοιγμα μελλοντικής εξέλιξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι σταθερότητα αγάπη και αλληλοεκτίμηση. Ναι μεν ανάγκη σου θα είναι η απελευθέρωση και η ανεξαρτησία, ωστόσο πρωταρχική σου επιθυμία θα είναι να σταθεροποιήσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη ίσως να προκαλέσεις μια μικρή συναισθηματική έκρηξη μέσα στη σχέση σου, η έλξη σας δεν θα φθαρεί, οι καταστάσεις και οι δοκιμασίες θα σε πείσουν πως ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου υπάρχουν αισθήματα γερά και αληθινά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα σου θα έχει ευχάριστα γεγονότα, οι συμπτώσεις και οι συγκύριες θα σου δημιουργήσουν άνοιγμα συναισθηματικής ανανέωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης