Από 24-9-2016 μέχρι 30-9-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από 25/10 – 12/11 οποιαδήποτε πληροφορία έρχεται στην επιφάνεια θα θέλετε να την ελέγξετε εις βάθος. Επομένως, σε ό,τι ακούτε ή βλέπετε θα έχετε την τάση να ψάχνετε για περισσότερες λεπτομέρειες. Με αποτέλεσμα να γίνετε πιο καχύποπτοι και μυστικοπαθείς απέναντι σε συναδέλφους, συνεργάτες, συνεταίρους ή γενικότερα με πρόσωπα που έχετε οικονομικές και συναισθηματικές δοσοληψίες. Πιθανότατα να υπάρχει μια υπερβολή τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε προσωπικά ζητήματα.

Από την Τρίτη μέχρι και τις 27/10 κάποιο πρόσωπο από το εξωτερικό, που διαμένει μακριά ή που έχετε καιρό να τα πείτε, συμβάλει θετικά, ώστε να προχωρήσει κάποια συνεργασία που θα βελτιώσει τις προοπτικές σας γενικότερα ή ξεκινάτε μαζί του μια σχέση ή συνεργασία.

Από 30/10 και για έναν μήνα (κυρίως οι γεννημένοι από 27-29 Μαρτίου) η τύχη σάς κλείνει πονηρά το μάτι και σας παρέχει βοήθεια χωρίς αντάλλαγμα για να ξεμπερδέψετε μια και καλή με δικαστικές διαμάχες που αφορούν σε δουλειά ή προσωπικές υποθέσεις. Ακόμη, βαθιά κρυμμένες επιθυμίες δεν μπορούν πλέον να περιμένουν και έρχονται στην επιφάνεια επιζητώντας την άμεση ικανοποίησή τους. Δεν σας λέμε να μην τις εκπληρώσετε, αλλά τουλάχιστον φροντίστε να μη σας εκθέσουν ή σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου έως 20 Μαΐου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την Τρίτη και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα επιδιώξετε μέσα από επαφές και συναντήσεις να κλείσετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή συμβόλαια. Παράλληλα, θα φροντίστε να διορθώσετε λάθη ή παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα σε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Από 25 – 27/10 ενδεχομένως να λάβετε χρήματα από παλιές και ξεχασμένες δουλειές που έχετε κάνει. Ακόμη, είναι πιθανόν να σας επιστραφούν χρήματα από ασφαλιστικές εταιρείες, Δημόσιο από κληρονομίες ή να συμφωνήσετε να συμμετέχετε σε κάποιο συνεταιρισμό.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης