Κριός

Χρειάζεται να έχεις υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, για να αγωνιστείς με επιτυχία και να εκπληρώσεις τις υψηλές σου φιλοδοξίες. Εάν κάνεις την αυτοκριτική σου, θα σου είναι πιο εύκολο να βρεις τις σωστές λύσεις σε όλα όσα σε απασχολούν. Στα οικονομικά σου, που είναι το κύριο ζητούμενο αυτής της εβδομάδας, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις με παρελθοντολογικές σου οφειλές και να ισορροπήσεις τα πράγματα. Κάνε συνετή διαχείριση των χρημάτων σου για να έχεις πάντα κάτι στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές.

Αισθηματικές προβλέψεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός στη σχέση σου, για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε «επικίνδυνες» συζητήσεις με τον σύντροφό σου που είναι ικανές να σας αποξενώσουν, γιατί μετά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος και δεν έχεις κάποια σχέση, η Σελήνη στον Τοξότη το Σαββατοκύριακο ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου, αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά το κλίμα είναι ερωτικό, γι’ αυτό κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το απολαύσεις.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία, ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης που θα προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και οι ανασφάλειες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε αρνητικές για την καριέρα σου συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μεγάλη πίστη και αισιοδοξία, τόσο στον εαυτό σου όσο και στις περιστάσεις…

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης