Κατά τη φθινοπωρινή ισημερία η ημέρα και η νύχτα είναι ίσης διάρκειας, κάτι που συμβαίνει άλλη μια φορά μέσα στο έτος κατά την εαρινή ισημερία. Μετά τη φθινοπωρινή ισημερία η ημέρα αρχίζει και μικραίνει για να δώσει περισσότερες ώρες στη νύχτα που αρχίζει και μεγαλώνει σταδιακά.

Το φως μειώνεται, η δράση του εγώ υποχωρεί και είναι η στιγμή της συγκομιδής των καρπών για τους οποίους έχουμε εργαστεί το προηγούμενο διάστημα. Είναι η στιγμή που συνειδητοποιούμε ότι κάποια υποχώρηση ή κάποια θυσία χρειάζεται να γίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Ήλιος για το επόμενο τρίμηνο τοποθετείται στην ακμή του όγδοου οίκου προαναγγέλλοντας ότι το επόμενο τρίμηνο μας απασχολούν θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά μας και κυρίως με τα οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με φόρους, κληρονομιές και με μεγάλες επιχειρήσεις. Οι θετικές όψεις με τον Δία και με το μεσουράνημα του χάρτη βοηθούν στο να μπορέσουμε να κλείσουμε εκκρεμότητες με θετικό τρόπο και μας δίνουν εύνοια μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, παρέχοντας ευκαιρίες για κοινωνική αναβάθμιση.

Το τρίμηνο, ωστόσο, απαιτεί προσωπικές θυσίες που χρειάζεται να κάνουμε και πράγματα που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας για να προχωρήσουμε και…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης