Είναι θέμα καλής ή κακής τύχης ή απλώς άσχημης διακόσμησης; Το Feng Shui ή αλλιώς η αρχαία τέχνη της τοποθέτησης και τοποθεσίας δεν ασχολείται μόνο με τη θέση συγκεκριμένων αντικειμένων σε συγκεκριμένες περιοχές ενός χώρου.

Περιλαμβάνει επίσης και την απελευθέρωση του χώρου από αντικείμενα που δημιουργούν τοξική ενέργεια. Αν θέλετε το σπίτι σας να είναι ένας χώρος ζεστός και άνετος, ένας χώρος από τον οποίο θα πηγάζει η ευτυχία, θα πρέπει να τον απαλλάξετε από τα ακόλουθα αντικείμενα και θα παρατηρήσετε άμεση βελτίωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξερά ή αποξηραμένα λουλούδια

Τα αποξηραμένα άνθη, σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και τα ποτ-πουρί, δημιουργούν αρνητικό Feng Shui. Αυτό συμβαίνει γιατί αντιπροσωπεύουν τη στατική ενέργεια. Όταν χρησιμοποιείτε ψεύτικα η αποξηραμένα λουλούδια για να διακοσμήσετε τον χώρο σας, θα σας είναι δύσκολο να ζείτε στο παρόν! Είναι πιθανό να πιάνετε τον εαυτό σας να κάνει αναδρομή στο παρελθόν, στα παιδικά σας χρόνια ή σε μια πρώην σχέση, μπορεί να νιώθετε ακόμα και ότι το παρελθόν σας ζει στο παρόν σας! Αντικαταστήστε απομεινάρια του χθες με ένα ολόφρεσκο μπουκέτο, τοποθετήστε ένα ολοζώντανο, πράσινο φυτό κοντά στην κύρια είσοδο του σπιτιού σας, απ’ όπου θα σας ενεργοποιεί και θα σας αναζωογονεί καθημερινά!

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης