Στις 18/1, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερου και περνά σε αυτό του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει έως τις 11/2. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο σχετιζόμαστε με τους άλλους, γινόμαστε πιο κοινωνικοί, επικοινωνιακοί, εξωστρεφείς και φιλικοί. Οι κοινωνικές συνευρέσεις και συναναστροφές αυξάνονται, ενώ φαίνεται να υπάρχει η τάση να ενταχθούμε σε ομάδες, συλλόγους και οργανώσεις. Παράλληλα, ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη γίνονται πρωταρχικές αξίες, ενώ φαίνεται πως θα μας απασχολήσει περισσότερο η πολιτική ζωή.

Πώς η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα επηρεάσει τα ζώδια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου στις 18/1, ανεβάζοντας στα ύψη την κοινωνικότητά σου και πολλαπλασιάζοντας τις ερωτικές ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Έως τις 11/2 θα περάσεις περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου, θα κάνεις νέες παρέες, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς και σε μια ομάδα ή έναν σύλλογο. Παράλληλα, φαίνεται πως θα έχεις την επιθυμία να κάνεις σχέδια και όνειρα για το μέλλον και ενδεχομένως να ξεκινήσεις και μια καινούργια συνεργασία που θα σε εξελίξει επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πορεία του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 18/1 έως τις 11/2 φέρνει εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια καινούργια συνεργασία, ένα δημιουργικό εγχείρημα ή ακόμη και τη δική σου επιχείρηση. Παράλληλα, φαίνεται πως βελτιώνεται η δημόσια εικόνα και το στάτους σου, ενώ δεν αποκλείεται να βελτιώνεται και η οικονομική σου κατάσταση, λόγω μιας προαγωγής που λαμβάνεις στη δουλειά σου. Επίσης, οι σχέσεις σου με συνεργάτες και ανώτερους φαίνεται να ομαλοποιούνται και να παρουσιάζουν θετικές εξελίξεις, ενώ αναγνωρίζονται περισσότερο τα ταλέντα και οι ικανότητές σου.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης