Επιστήμονες ανθρωπολογίας από τη Νέα Ζηλανδία επιχείρησαν να προσδιορίσουν μέσα από έρευνα τι είναι εκείνο που κάνει μια γυναίκα ελκυστική στους άνδρες.

Μία από τις παραμέτρους που διερεύνησαν ήταν και η αναλογία μέσης – γοφών στις γυναίκες. Συγκεκριμένα, προσπάθησαν να βρουν αν οι άνδρες έλκονται ερωτικά περισσότερο από γυναίκες που έχουν συγκεκριμένη αναλογία μέσης – γοφών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, με επικεφαλής τον δρ Barnaby Dixson, ερευνητές από το πανεπιστήμιο Victoria of Wellington, παρουσίασαν στους συμμετέχοντες στη μελέτη διάφορες φωτογραφικές «εκδοχές» της ίδιας γυναίκας, όπου οι αναλογίες της είχαν τροποποιηθεί με ψηφιακό τρόπο.

Διαπιστώθηκε ότι, αν και η πλειονότητα των ανδρών εστιάζει στο στήθος της γυναίκας στην πρώτη οπτική επαφή, η αναλογία μέσης – γοφών είναι εκείνη που θεωρείται «κλειδί» στη σεξουαλικότητα της γυναίκας, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνεται ο άνδρας.

Συγκεκριμένα, μια αναλογία μέσης – γοφών στο 0,7 (δηλαδή όταν η περιφέρεια της μέσης της γυναίκας είναι 70% μικρότερη από την περιφέρεια των γοφών της) είναι η «ιδανική» στα ανδρικά μάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης