Οι... περιπέτειες της Κάρι Μπράντσο σε βιβλία

Οι... περιπέτειες της Κάρι Μπράντσο σε βιβλία
Η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποφάσισε να μεταφέρει ένα μέρος από τον διάσημο χαρακτήρα που ενσάρκωσε στη μικρή και μεγάλη οθόνη στην πραγματική ζωή, εγκαινιάζοντας μία νέα σειρά βιβλίων.

 Η 51χρονη ηθοποιός θα είναι η διευθύντρια σύνταξης για τη σειρά SJP των εκδόσεων Hogarth και «θα συμβάλλει στο να γραφούν και να δημοσιευθούν τρία με τέσσερα μυθιστορήματα τον χρόνο».

«Πάντα αγαπούσα το διάβασμα για τους ίδιους λόγους που μου αρέσει να παίζω, γιατί οι ιστορίες των άλλων ανθρώπων είναι πιο ενδιαφέρουσες από τη δική μου» δήλωσε η ηθοποιός μιλώντας για τη νέα της δραστηριότητα. «Ως μία διά βίου ερωμένη των βιβλίων, ως κάποια που θαυμάζει την ικανότητα και το ταλέντο των αληθινών και ισχυρών παραμυθάδων, είναι μεγάλη μου τιμή που προσκλήθηκα να μπω στον κόσμο και στις επιχειρήσεις των βιβλίων» τόνισε.

Η Πάρκερ στο «Sex and the City» σαν Κάρι Μπράντσο ήταν αρθρογράφος και συγγραφέας, και είχε εμμονή με τη μυρωδιά των παλαιών βιβλίων.

«Οι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να “εμφιαλώσουν” τη μυρωδιά των παλαιών βιβλίων, αλλά είναι το πιο φευγαλέο πράγμα, είναι σαν να προσπαθείς να ξαναδημιουργήσεις μία σπουδαία ιστορία. Δεν μπορείς, είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει» επεσήμανε.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016, 10:27