Από 20 έως 26/3/2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Κριέ, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σου αποκτάς ενέργεια, ζωτικότητα, οι ερωτικές σου προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, αυθόρμητες και επιτυχημένες. Κοινωνική θα είναι η στάση σου, θα βρεθείς ανάμεσα σε διαφόρων ειδών παρέες, έρχονται νέες ερωτικές γνωριμίες. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο ξεκινάς καινούργια σχέση με πρόσωπο, που θα το ερωτευτείς. Επιθυμία σου θα είναι να αφεθείς συναισθηματικά, στις εκδηλώσεις σου θα βρεις θερμή ανταπόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση: Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Κριό και τη Σελήνη στον Υδροχόο, θα υπάρξουν τάσεις επαναστατικότητας, ορμητική θα είναι τόσο η σκέψη όσο και η δράση σου. Το ταίρι σου, αν επιχειρήσει να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι θα πέσει έξω, δεν θα καταφέρει να σε κατευθύνει. Συντηρητικές απόψεις και κλισέ δεν σου αρέσουν, ωστόσο θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις τις αντιδράσεις σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές και τις απότομες εξάρσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Ταύρε, με την εμφάνιση του Ήλιου στον Κριό, αφήνεις την αδράνεια, θα εναντιωθείς στη στασιμότητα. Ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σου, θα βάλεις στόχο να κάνεις καινούργια γνωριμία, θα καταφέρεις να γοητεύσεις ένα συγκεκριμένο άτομο. Από τυχαίο γεγονός θα έρθεις σε προσωπική συνομιλία με ελκυστικό πρόσωπο, η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό ραντεβού. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, ένα πρώην ερωτικό σου ταίρι θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης