Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 24 έως 30 Ιουλίου 2017.

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελεύθεροι: Στην αρχή της εβδομάδας, με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο, θα το λάβεις το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να κινηθεί προς εσένα στοχεύοντας στον σταθερό δεσμό. Η κατάληξή σας θα είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό η κρίση σου και η διαίσθησή σου θα είναι απολύτως σωστή, η εμπειρική σου ωριμότητα και ο συνειδητός ρεαλισμός σου θα σου δώσουν την ικανότητα να αποφασίσεις άμεσα και σωστά.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο και λίγο αργότερα στον Ζυγό, ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο λίγο αργότερα με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό η παρορμητικότητά σου θα δημιουργήσει αλλοπρόσαλλο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία, προσοχή στις υπερβολές. Το ταίρι σου θα σου δείξει εμπράκτως την αγάπη του, ανταποκρίσου στα αισθήματα που θα σου φανερώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελεύθεροι: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, τυχερή κα δυναμική θα είναι η εβδομάδα σου. Από τη μια η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, από την άλλη η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, ετοιμάσου να ερωτευτείς. Όμορφη η παρουσία σου, γοητευτικό το στιλ σου, αεράτος ο τρόπος ομιλίας σου, στα πόδια σου θα πέσει ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν θα έχει καμία διάθεση να σε αφήσει να ξεφύγεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ραντεβού, δεν θα λείψουν οι άμεσες και ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης