ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

Από 5/6 και μέχρι τα τέλη του μήνα δραστηριοποιήστε έντονα κάνοντας ή δεχόμενοι επισκέψεις από άτομα του άμεσου συγγενικού ή κοντινού σας περιβάλλοντος για να προωθήσετε ζητήματα καθημερινής ρουτίνας, δουλειάς ή υγείας. Φροντίστε όμως να μη διαλαλείτε στον καθένα αυτά που σας απασχολούν ή προβληματίζουν. Διαφορετικά θα δημιουργήσετε κακό κλίμα εις βάρος σας, πραγματικά από το πουθενά, με αποτέλεσμα να αγχωθείτε και να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Μέχρι και τις 22/6 (κυρίως για τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου) εκκρεμότητες, μυστικά ή μπλεγμένες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με θέματα νομικά, σπουδών ή μακρινών ταξιδιών θα αποκαλυφθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από 18/6 – 11/7 γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συνεσταλμένοι δίνετε έμφαση στην οικογένεια και αναζητάτε σε αυτή κατανόηση και έναν πρόθυμο ώμο να ακουμπήσετε για να ξελαφρώσετε. Από 20/5 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες σε επαφές, επικοινωνίες ή συζητήσεις που θα έχετε με αδέλφια ή άτομα από το κοντινό/συγγενικό σας περιβάλλον επαληθεύστε ότι όσα πείτε και συμφωνήσετε είναι κατανοητά από όλους χωρίς να υπάρχουν σημεία που χρήζουν διευκρίνησης. Για να έχετε το δικό σας κεφαλάκι στην συνέχεια ήσυχο.

Ενώ λίγο πριν φύγει ο Ιούνιος το τελευταίο δεκαήμερό του σάς δίνει τη δυνατότητα να τρέξετε επαγγελματικές υποθέσεις ή δουλειές που δίνουν προοπτική και υπόσχονται ουκ ολίγα.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαΐoυ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το καλημέρα του Ιουνίου και μέχρι τις 20/6 σε συνομιλίες, συζητήσεις ή επισκέψεις που θα κάνετε ή θα δεχτείτε και θα αφορούν καίρια ζητήματα, προσωπικού, συναισθηματικού ή οικονομικού περιεχομένου εξασφαλίστε ότι αυτά που θα διακινηθούν τόσο λεκτικά όσο και πρακτικά από κάθε πλευρά θα είναι πλήρως κατανοητά. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε και το κεφαλάκι σας ήσυχο, αλλά και θα μειώσετε την πιθανότητα εμφάνισης εμποδίων στους πιο πάνω τομείς, καθώς δεν θα υπάρχουν παρερμηνείες ή παρεξηγήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων. Ενώ, θα πρέπει να φροντίστε να μην παρασυρθείτε από την ανάγκη σας για να μοιραστείτε τις έγνοιες και πείτε παραπάνω από όσα πρέπει.

Από 18/6 – 11/7 στις επαφές, στις επικοινωνίες ή στις δοσοληψίες που έχουν να κάνουν με ζητήματα καθημερινότητας, εργασίας ή ακόμα και της ίδιας της προσωπικότητάς σας θα είναι πιο έντονη παρά ποτέ η πιο προστατευτική σας πλευρά.

Από αρχές Ιουνίου μέχρι και τις 22/6 παραμείνετε ρεαλιστές στις απαιτήσεις που έχετε από άλλους
και μην αφεθείτε να σας παρασύρουν ιδεατοί στόχοι, που στοιχίζουν.

Από 20/6 – 3/7 ενδεχομένως να προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σχετίζονται με νομικές υποθέσεις, δουλειές στο εξωτερικό, κάποιο ταξίδι ή σπουδές, που αν δεν είστε πιο μετρημένοι στη διαχείριση των οικονομικών σας, θα σας κάνουν να σαστίσετε.

Ενώ τα καλύτερα μένουν για το τέλος, αφού από 22/6 και μετά μπορείτε να δείτε σχέδια για καριέρα, επαγγελματική ανέλιξη, αλλαγή κοινωνικού status ή ακόμη και θέματα σπουδών να εξελίσσονται βρίσκοντας σιγά  σιγά το καθένα τον δρόμο τους.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐoυ ως 21 Ioυvίoυ

Από 5/6 και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες «παίρνετε φωτιά», δεν στέκεστε ούτε λεπτό κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Είστε επί ποδός, καθώς σας απασχολούν ουσιώδη ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον εαυτό σας ή τη ζωή σας γενικότερα. Παρ’ όλα αυτά, μη δώσετε όλο σας τον εαυτό και την ενέργεια μόνο σε αυτά τα ζητήματα και λάμψετε διά της απουσίας σας στους υπόλοιπους τομείς, καθώς η καλή εικόνα που αφήνετε στους άλλους αυτήν την περίοδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα ακόμα συν στα πλεονεκτήματά σας, προκειμένου να προωθήσετε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης