Στις 17 Ιανουαρίου 2018 σχηματίζεται η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα φεγγάρι που διατηρεί την επιρροή του μέχρι την ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό λαμβάνουμε την ώθηση να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικά θέματα, να θέσουμε νέους στόχους και να υλοποιήσουμε σχέδια.

Πώς η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει το ζώδιό σας

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει την καριέρα σου και τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Τις ημέρες αυτές είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου ή να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στις σχέσεις σου με ανώτερους, ενώ η συμμετοχή της Αφροδίτης στο φαινόμενο αυξάνει τις πιθανότητες να συνάψεις μια νέα συνεργασία. Παράλληλα, θα σε απασχολήσει το προφίλ σου και η δημόσια εικόνα σου, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάζεις οικονομικό στάτους αυτήν την εποχή. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να αποδεχτείς τις αλλαγές που συντελούνται στη ζωή σου, καθώς είναι βέβαιο ότι με υπομονή και σκληρή δουλειά θα οδηγηθείς στην επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου στρέφει την προσοχή σου σε θέματα σπουδών, σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς και σε μελλοντικά σου σχέδια. Την εποχή αυτή είναι πιθανό να αλλάζει κάτι στην επαγγελματική σου ζωή, να σε απασχολεί κάποια συνεργασία με το εξωτερικό ή να πραγματοποιήσεις ένα επαγγελματικό ταξίδι, προκειμένου να συνάψεις μια οικονομική συμφωνία. Από την άλλη, ίσως να κληθείς να διεκπεραιώσεις ένα νομικό ζήτημα ή να έχεις ξεκινήσει ένα επαγγελματικό εγχείρημα, το οποίο απαιτεί περισσότερες γνώσεις ή κάποιας μορφής εξειδίκευση. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το φεγγάρι θα σε ωθήσει να αλλάξεις την οπτική σου για κάποια πράγματα και να διαμορφώσεις το μέλλον σου όπως το επιθυμείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης