Στις 26 Απριλίου 2017 πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στην 6η μοίρα του Ταύρου. Θα μας απασχολήσει έντονα η υλική και συναισθηματική μας ασφάλεια. Θα υποδείξουμε υπομονή και επιμονή, προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας. Το εξάγωνο που σχηματίζεται με τον Ποσειδώνα δίνει μια διάθεση για ονειροπόληση και ρομαντισμό. Δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των αγαπημένων μας, χωρίς όμως να κάνουμε στην άκρη τα δικά μας θέλω. Πώς θα σας επηρεάσει η Νέα Σελήνη;

Κριός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στον δεύτερο οίκο σας επηρεάζει τα οικονομικά σας. Ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθάει το φεγγάρι να δώσει όλα τα θετικά που θα μπορούσε. Ίσως υπάρξουν ανακατατάξεις και διαφοροποιήσεις στον εργασιακό σας τομέα. Ίσως κάποιες δυσκολίες εμποδίσουν ένα μεγάλο σχέδιο να εφαρμοστεί. Σίγουρα οι προτεραιότητές σας αλλάζουν και αυτήν την περίοδο αποφασίζετε να μαζευτείτε οικονομικά. Είναι μια ευκαιρία να μαζέψετε χρήματα για κάτι μεγάλο που έχετε στο μυαλό σας καιρό. Το σίγουρο είναι ότι θα έχετε μια πολύ συμφέρουσα πρόταση που δεν πρέπει να χάσετε, για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει εξελίξεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Κάνετε έναν στόχο σας πραγματικότητα. Τώρα θα δείτε ότι οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές και μέσα από νέες γνωριμίες που κάνετε προωθείτε τα σχέδιά σας. Νέες γνωριμίες προκύπτουν και για τα ερωτικά σας, που σας προκαλούν το ενδιαφέρον. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε και να επανασυνδεθείτε με ένα άτομο από το παρελθόν. Αν είστε ήδη σε σχέση, θα πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή θα συζητήσετε με τον σύντροφό σας για την απόκτηση ενός απογόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης