Στις 20 Ιουλίου, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα όπου και θα παραμείνει έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια πολύ θετική πλανητική μετακίνηση, αφού στο ζώδιο του Καρκίνου, ο πλανήτης της δράσης βρισκόταν σε πτώση, εκφράζοντας αναποτελεσματικά τις ενέργειές του. Από τη νέα του θέση μας κάνει πιο άμεσους και παθιασμένους στις διεκδικήσεις μας, φέρνει ζωντάνια και μαχητικότητα, ενώ ανεβάζει και την λίμπιντο. Παράλληλα, θέτουμε μεγαλεπήβολους στόχους και τους κατακτάμε με πυγμή, έχοντας την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε.

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, περνά στο φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα, εκκινώντας μια πολύ δραστήρια και ευχάριστη περίοδο. Το διάστημα από τις 20 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, θα έχεις περισσότερη όρεξη και ζωντάνια, πάθος για τη ζωή, για την ανάληψη ρίσκου και πρωτοβουλιών που σε ξεκολλάνε από τη ρουτίνα και την εσωστρέφεια. Ασκείς με μαεστρία την τέχνη του φλερτ και προσελκύεις με άνεση υποψήφια θηράματα, ενώ η αυξημένη σου λίμπιντο σου χαρίζει νύχτες πάθους είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι. Παράλληλα, γίνεσαι πιο δημιουργικός την περίοδο αυτή και ίσως να «γεννήσεις» κάτι καινούριο, μία ιδέα, μία επιχείρηση ή ακόμη και έναν απόγονο…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα και στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και στα μέλη της οικογένειάς σου. Το διάστημα από τις 20 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ενδέχεται να πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, να το ανακαινίσεις ή να προσθέσεις προσωπικές σου πινελιές που θα το κάνουν πιο όμορφο και λειτουργικό. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με μέλη της οικογένειάς σου ή με μια πατρική φιγούρα, μέσα από τις οποίες οδηγείσαι σε μια σημαντική απόφαση, όπως μια μετακόμιση. Παράλληλα, αν σκεφτόσουν να αγοράσεις ή να πουλήσεις ένα ακίνητο, φαίνεται πως θα κινήσεις τις διαδικασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης