Στις 2 Δεκεμβρίου 2016 ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει για ένα μεγάλο διάστημα, λόγω ανάδρομης πορείας του.

Αυτή ξεκινά στις 19 Δεκεμβρίου, με τον πλανήτη της επικοινωνίας να κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη, από τις 4 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017, οπότε και γυρνά σε ορθή πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εισέρχεται και πάλι στον Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου και ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο στις 7 Φεβρουαρίου 2017.

Όλο αυτό το διάστημα, ο τρόπος σκέψης μας γίνεται ρεαλιστικός και προσγειωμένος, ενώ η επικοινωνία με τους άλλους αποκτά επιφύλαξη. Γινόμαστε πιο οργανωτικοί, πρακτικοί και μεθοδικοί στα σχέδιά μας, ενώ κυριαρχεί η ορθότητα στο λόγο και στις εκφράσεις.

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, οτιδήποτε σχετίζεται με υποχρεώσεις, επαγγελματικές επιδιώξεις, φιλοδοξίες και κοινωνικές δομές, μπαίνει σε φάση αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού, η οποία θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιανουαρίου. Άρα, φαίνεται πως κάποια σχέδια αλλάζουν σημαντικά με την είσοδο στο νέο έτος και χρειάζεται να επανακαθοριστεί το πρόγραμμα που είχαμε θέσει, ώστε να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα, η οποία θα αρχίσει να διαφαίνεται μετά την εορταστική περίοδο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης