Στις 22 Φεβρουαρίου 2017 δύο πλανήτες με εξαιρετική ισχύ επηρεάζουν και μεταβάλλουν τη ζωή μας μέσα από ένα πολύ δυναμικό τετράγωνο: ο Άρης σε θέση ισχύος από τον Κριό τετραγωνίζει τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, προξενώντας συγκρούσεις, έρωτες απαγορευμένους, σφοδρές αντιδράσεις και συχνά βίαιη και αναγκαστική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Κριός

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα επιδρά έντονα στη ζωή σου, σε προσωπικά θέματα και στη καριέρα σου, στην οποία θα αφιερωθείς με ζήλο και όρεξη, αν επιδιώκεις επιτυχία ή αναγνώριση. Οι ανώτεροί σου θα σε αμφισβητήσουν κάποιες φορές, δημιουργώντας το έδαφος για νέες προκλήσεις. Ωστόσο, εσύ θα προχωρήσεις με τόλμη και δυναμισμό, ικανοποιώντας τον εαυτό σου πρωτίστως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταύρος

Ερωτικά θέματα στο προσκήνιο, απέναντι στα οποία όμως δεν λειτουργείς ξεκάθαρα, με αποτέλεσμα να δημιουργείς μεγαλύτερο μπέρδεμα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια προαγωγή ή μια επαγγελματική εξέλιξη όπως τη φαντάστηκες, ίσως δεν βαδίσει σύμφωνα με το σχέδιό σου. Προσπάθησε να βρεις τις αιτίες που σε κάνουν να σκοντάφτεις στον δρόμο προς την επιτυχία.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης