ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού φανερώνει πως βρίσκεσαι σε μία έντονη συναισθηματικά φάση και πως ολοκληρώνεται μία περίοδος που αφορά σε μια ερωτική σου υπόθεση ή και κάποια οικονομικά ζητήματα. Οικονομικές συμφωνίες, χρέη, δάνεια, κληρονομιές και οι κοινοί πόροι που μοιράζεσαι με το ταίρι σου θα σε απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να απελευθερώνεσαι και από κάποια βάρη, κάτι που προς το παρόν ίσως να μην το αναγνωρίζεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, οι μέρες αυτές απαιτούν προσοχή, ώστε να αποφύγεις κάποια σύγκρουση με το ταίρι σου, ενώ θα σε απασχολήσουν και θέματα συμβίωσης. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να αφήνεις πίσω σου ένα πρόσωπο που διαπιστώνεις πως αυτά που σας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που σας ενώνουν…

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σου φέρνει εξελίξεις σε θέματα σχέσεων. Ο δεσμός σου φαίνεται να περνά μια κρίσιμη καμπή τις μέρες αυτές, ενώ παράλληλα ίσως να σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα που αφορούν στη σχέση ή τον σύντροφό σου. Καλό είναι να προσέξεις, επίσης, πιθανές σκηνές ζηλοτυπίας, μυστικά ή τάσεις χειραγώγησης προς το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Ταύροι ίσως έρθουν αντιμέτωποι με κάποιες παρελθοντικές επιλογές ή με έναν παλιό σύντροφο, που τους ξυπνά δυνατά πάθη. Σημαντικές εξελίξεις θα παρουσιαστούν και στις συνεργασίες σου αυτές τις μέρες και ίσως κλείσεις κάποια οικονομική συμφωνία ή παρατηρήσεις να συμβαίνουν ανακατατάξεις σε επίπεδο συναδέλφων στη δουλειά σου, οι οποίες θα σε επηρεάσουν άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά σου και τον τομέα της εργασίας. Φαίνεται πως τις ημέρες αυτές θα σε απασχολήσει έντονα η φυσική σου κατάσταση, πως ίσως αλλάζεις τη διατροφή σου ή κάποιες συνήθειες, προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερη ευεξία και πως γενικά θέτεις ως προτεραιότητα τις σωματικές και ψυχικές σου ανάγκες. Από την άλλη, η εργασιακή σου καθημερινότητα έρχεται επίσης σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στον χώρο εργασίας σου, είτε σε σχέση με τους συνεργάτες είτε όσον αφορά στον τομέα και το αντικείμενό σου ή ακόμα αναφορικά με τις ώρες που εργάζεσαι ή την έδρα της επιχείρησης.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης