Κριός

Για τον Κριό το χιούμορ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μέσο επιβολής στους άλλους, πειράζοντάς τους ή κάνοντας επίδειξη. Όσον αφορά στη στάση ζωής, ο Κριός δεν είναι, άλλωστε, ο τύπος που θα χαρακτηρίζαμε ζαμανφού, αφού έχει την τάση να παίρνει τα πράγματα πολύ τοις μετρητοίς και να απορροφάται από τα συναισθήματα μιας αρνητικής κατάστασης αντί να προσπαθήσει να σκεφτεί κάτι θετικό για αυτή, να την ελαφρύνει και πόσω μάλλον να τη διακωμωδήσει. Με λίγα λόγια, θα μπορούσαμε απλώς να πούμε ότι ο Κριός δεν παίρνει και άριστα στο κεφάλαιο «χιούμορ».

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παροιμία «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος» έχει σίγουρα φτιαχτεί για τον Ταύρο, ο οποίος δεν φημίζεται για τη γρηγοράδα του να πιάνει τα αστεία. Μπορεί να γελάει με ορισμένα ανέκδοτα, δεν είναι όμως από εκείνους που θα ξεσπάσουν σε γέλια μέχρι δακρύων εντοπίζοντας το έξυπνο χιούμορ σε κάθε μορφή του, πόσω μάλλον το μπλακ χιούμορ, αφού συνηθίζει να παίρνει τα πράγματα αρκετά στα σοβαρά. Γενικώς με τον Ταύρο χρειάζεται μια προσοχή, γιατί συχνά παρεξηγείται από το σαρκαστικό χιούμορ των άλλων, αλίμονο δε εάν αισθανθεί ότι κάποιος τον «δουλεύει».

Δίδυμοι

Το χιούμορ των Διδύμων χρειάζεται αποδέκτες που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος για να μην παρεξηγηθούν, αφού είναι κυρίως εγκεφαλικό και αρκετές φορές κυνικό. Ο Δίδυμος δεν θα γελάσει με κάτι παιδαριώδες, όπως πχ. μια τούρτα που πέφτει στα μούτρα κάποιου, αλλά θα ξετρελαθεί με τα έξυπνα λογοπαίγνια, τα αστεία που λέγονται με σοβαρό ύφος και τα καταλαβαίνουν λίγοι, καθώς και με το μπλακ χιούμορ. Πάντως, η θεατρικότητα που χαρακτηρίζει τα αστεία του και οι πετυχημένες του μιμήσεις βάζουν τον Δίδυμο οπωσδήποτε στη λίστα των ανθρώπων με το πιο έξυπνο χιούμορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης