Κριός

Λατρεύει τα μπαχαρικά και τις πικάντικες γεύσεις, που δημιουργούν στον οργανισμό του το κατάλληλο κοκτέιλ ενδορφινών και αδρεναλίνης. Η αδρεναλίνη για να τον κρατά σε εγρήγορση όταν βρίσκεται σε πυρετό δραστηριότητας, οι ενδορφίνες για να ηρεμεί μετά την αναπόφευκτη σωματική ή πνευματική καταπόνηση που συνηθίζει να υπόκειται. Ο Κριός λατρεύει να μάχεται για τη ζωή και τους στόχους του – και θα εκτιμήσει τη διατροφική συμβολή σας αν το γεύμα συμβάλλει στην ενέργεια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταύρος

Κανένα ζώδιο δεν αισθάνεται τόσο ισχυρούς δεσμούς να το συνδέουν με τη μάνα-Γη, όσο ο Ταύρος. Αγαπά και απολαμβάνει ευχάριστα όλα της τα προϊόντα και τα επιλέγει κατά κόρον για τη διατροφή του. Θα καταβροχθίσει με όρεξη μια σαλάτα με φρέσκα λαχανικά εποχής, συνοδευόμενη από ένα απολαυστικό dressing που να αναδεικνύει τις γεύσεις τους. Μην παραλείψετε να τον δελεάσετε και με ένα πλούσιο επιδόρπιο που θα ικανοποιήσει τον εκπλεπτισμένο ουρανίσκο του.

Δίδυμοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην διανοηθείτε να τον ταΐζετε συνεχώς το ίδιο πράγμα – οτιδήποτε παραπέμπει γευστικά στο φαγητό που έτρωγε προχθές θα του κακοφανεί. Και επειδή δεν είστε ο Μαμαλάκης, εμπλουτίστε τη βιβλιοθήκη σας με μερικά βιβλία συνταγών και εντυπωσιάστε τον με τις εναλλαγές και την ποικιλία της μαγειρικής σας. Και προσοχή! – μην ξοδέψετε πολλές ώρες στην κουζίνα, γιατί θα του σπάσετε τα νεύρα!

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης