Σύμφωνα με την Ιατρική Αστρολογία, όλα τα όργανά μας βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο των άστρων, καθώς σε κάθε πλανήτη και σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί ένα τμήμα του σώματος. Ανακάλυψε ποιο είναι το αδύνατο σημείο σου και τι μπορείς να κάνεις για καλύτερη υγεία και ευεξία.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο της Φωτιάς. Έχει μια καινοτόμα φύση, ζωντανή και δυναμική. Είναι και το πρώτο παρορμητικό ζώδιο και συμβολίζει την αρχή μιας εποχής, στην προκειμένη περίπτωση της άνοιξης. Η αναγέννηση και η δημιουργικότητα χαρακτηρίζουν όσους γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο που οδηγείται από τον Άρη, έναν πλανήτη δραστικό και κυριαρχικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, συμπεριλαμβανομένων των ματιών και της μύτης. Ακόμα και το DNA, το μόριο που φυλά τον γενετικό κώδικα του κυττάρου, δέχεται την επιρροή αυτού του ζωδίου, το οποίο έχει για σύμβολο μια στιλιζαρισμένη κεφαλή κριαριού. Τα προβλήματα της όρασης, όπως η μυωπία και ο αστιγματισμός, των ανώτερων αναπνευστικών οδών (π.χ. ιγμορίτιδα) και η δυσκολία να αναγνωρίσει κάποιος τις μυρωδιές ή, αντίθετα, η υπερευαίσθητη όσφρηση είναι κλασικά χαρακτηριστικά, από άποψη φυσιολογίας, αυτού του ζωδίου.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης