Κριός

Το μόνο ζώδιο που δεν θεωρεί υπερβολικό το στυλ της «γυναικάρας με τα κόκκινα»! Λατρεύει την πύρινη απόχρωση σε όλες τις αποχρώσεις της – τριανταφυλλί, ροζ, μπορντώ… Του αρέσει επίσης το σκληρό look και τα μεταλλικά υλικά, οπότε φορτωθείτε ελεύθερα με αλυσιδίτσες σας και τα βραχιόλια σας ή ακόμη για συμπλήρωμα πλησιάστε τον με αυτοπεποίθηση πάνω στα ψηλά ατσάλινα στιλέτα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταύρος

Αυτό το γήινο ζώδιο, που μας εισάγει κάθε χρόνο στην άνοιξη, αγαπά τη μυρωδιά του χώματος μετά τη βροχή και τους γήινους, μπρούτζινους και πρασινωπούς τόνους. Εάν η εμφάνισή σας παραπέμπει σε ξωτικό του δάσους και του θυμίζει την θερμή και αρωματική αγκαλιά της μάνας γης, είναι βέβαιο ότι θα τον συγκινήσετε.

Δίδυμοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτός ο φανατικός θαυμαστής του απρόβλεπτου αντιλαμβάνεται τη ζωή σαν ένα μεγάλο πάρκο αναψυχής και διασκεδάζει να περνάει τον χρόνο του, πέφτοντας από έκπληξη σε έκπληξη. Εάν θέλετε να αιχμαλωτίσετε την προσοχή του – και κυρίως να τη διατηρήσετε στραμμένη επάνω σας – η γκαρνταρόμπα σας πρέπει να μιμείται το δικό του ετερόκλητο στυλ. Αν μη τι άλλο τα ψώνια σας δεν θα είναι ποτέ πια βαρετά…

Καρκίνος

Είναι γνωστός ως μέγας εραστής της ποδιάς και της πιτζάμας, αλλά εάν τον παρασύρετε μακριά από το σπίτι του, θα τιμήσει αναλόγως την περίσταση. Όλες οι αποχρώσεις του μπλε αντανακλούν ευχάριστα στα υδάτινα μάτια του και οι απαλοί και ήπιοι τόνοι καθησυχάζουν την ανήσυχη, μεταπτωτική του διάθεση.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης