Το μείζον πρόβλημα όλων των ζευγαριών: το να περιμένει εκείνος να ετοιμαστεί εκείνη για να φύγουν. Είναι μια κατάσταση που σπάει τα νεύρα συνήθως και των δύο, ώστε να ξεκινήσουν την έξοδό τους όσο… σπινταρισμένοι χρειάζεται. Κορίτσια, αν δεν συζείτε με τον καλό σας, τουλάχιστον σε κάτι τέτοιες ώρες είστε τυχερές. Φυσικά, δεν αντιδρούν όλοι οι άνδρες το ίδιο. Ανάλογα με το ζώδιό του, ο καθένας έχει το δικό του στιλ, για να σου κάνει τα νεύρα φιτίλια… Μήπως όμως τα θες και εσύ; Για πάμε να δούμε….

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ είσαι ακόμα με το μπουρνούζι, ακούς τον ήχο από τα κλειδιά που κροταλίζουν στο χέρι του Κριού σου και τη φωνή του από την εξώπορτα: «Ακόμα;». Τι «ακόμα», ρε μεγάλε, αφού πριν από ένα λεπτό ήμουνα στο ντους και το άκουγες! Τα βήματά του αντηχούν, καθώς φέρνει βόλτες πάνω-κάτω, επαναλαμβάνοντας την ερώτηση κάθε 30 δευτερόλεπτα. Αν δεις καπνούς στο σπίτι, βγαίνουν από τα αφτιά του. Αν, έπειτα από τόσο πρεσάρισμα καταφέρεις να ετοιμαστείς χωρίς να κάνεις περικοπές στη διαδικασία, είσαι ηρωίδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αμ σε θέλει ωραία ο Ταύρος σου, αμ θεωρεί πως αυτό πρέπει να γίνεται με μαγικό τρόπο σε κάποιο άλλο σύμπαν. «Θα αργήσουμε» επαναλαμβάνει ασταμάτητα, εναλλάσσοντάς το με «Έχω πεθάνει της πείνας», αν η έξοδος περιλαμβάνει και φαγητό. Μετά σιωπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης