Ο σύγχρονος ρυθμός της καθημερινότητας και τα πολλά προβλήματα που ενδεχομένως συσσωρεύονται στις σκέψεις σας (οικονομικά, υγείας, οικογενειακά, ερωτικά) είναι πιθανό να προκαλούν κατακόρυφη αύξηση του άγχους και του στρες, τα οποία έχουν και μεγάλες επιπτώσεις στην υγεία σας.

Στρες – Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στην λύση κάποιας φαρμακευτικής αγωγής για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες από το αυξημένο άγχος στην ζωή τους. Από τη στιγμή που αυτή είναι η άποψη του γιατρού σας, σαφώς και πρέπει να την ακολουθήσετε και μάλιστα κατά γράμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, υπάρχουν και μερικοί επιστημονικά αποδεδειγμένοι τρόποι που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το άγχος και να δείτε τα συμπτώματα που το συνοδεύουν να απομακρύνονται.

Χαμομήλι: Αν έχετε μια στιγμή εκνευρισμού, τότε ένα τσάι χαμομήλι μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε. Μερικές χημικές ενώσεις στο χαμομήλι (Matricaria recutita) έχουν την ιδιότητα να προσκολλώνται στους ίδιους υποδοχείς του εγκεφάλου, όπως και ορισμένα φάρμακα για την μείωση του άγχους. Μπορείτε επίσης να το πάρετε ως συμπλήρωμα, το οποίο συνήθως θα βρείτε στην αγορά να περιέχει 1,2% απιγενίνη (ενεργό συστατικό), μαζί με αποξηραμένους ανθούς χαμομηλιού…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης