ΚΡΙΟΣ

«Είσαι καλός, αλλά αργός.» Τι καλοσύνη μπορεί να υπάρχει στη βραδύτητα; Ο Κριός κατά βάθος πάντα ελπίζει πως μια μέρα θα καταφέρει να ξεπεράσει την ταχύτητα του φωτός. Και μια τέτοια παρατήρηση μάλλον του πέφτει βαριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μήπως κουράστηκες; Γιατί έτσι μου φάνηκε.» Εσύ μπορεί απλώς να το είπες από ενδιαφέρον, αλλά εκείνος βλέπει τον εαυτό του σαν το κουρδιστό παιχνίδι της διαφήμισης, που συνεχίζει όταν όλων οι μπαταρίες έχουν εξαντληθεί.

«Καινούργιο είναι; Είχα την εντύπωση πως το ξαναείδα.» Το νέο είναι πάντα το καλύτερο για τον Κριό. Ιδίως όταν έχει τη χαρά να το φοράει ή να το περιφέρει. Κι εσύ του τη χαλάς λέγοντας πως το έχεις ξαναδεί; Πού, στον ύπνο σου; (Θα σου πει).

ΤΑΥΡΟΣ

«Αυτή τη φορά δεν σου βγήκε και τόσο πετυχημένο το σουφλέ.» Κάθε τυπικός Ταύρος ασχολείται με τη μαγειρική με τη σοβαρότητα ενός σεφ. Και κάθε αναίσθητη παρατήρηση εκ μέρους σου για το συγκεκριμένο θέμα, του ραγίζει την καρδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιάστηκα, πολύ άβολος αυτός ο καναπές σου.» Δεν μπορεί! Τον έχει διαλέξει μετά από την πιο ενδελεχή έρευνα αγοράς. Για εκείνον η δυνατότητα να απλώσει ξεκούραστα την κορμάρα του είναι εκ των ων ουκ άνευ. Τι λέμε τώρα;

«Κάτι μυρίζει, να ανοίξουμε λίγο το παράθυρο;» Στον δικό του χώρο; Τα ευαίσθητα ρουθούνια του Ταύρου θα έπρεπε να έχουν συλλάβει την όποια δυσάρεστη οσμή, ώστε να εκμηδενιστεί πάραυτα. Είσαι λοιπόν κακεντρεχής και φαντασιόπληκτος, αυτό είσαι…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης