ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στον Κριό ξυπνά την πρωτοβουλία για να κατακτήσει κάποιος τη θέση του στον κόσμο, μέσα από την περιέργεια και τον ενθουσιασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν είσαι Κριός, έχεις τη χαρά να ξεκινάς πολλά καινούργια εγχειρήματα, μαζί με την υποχρέωση να καταλάβεις τον εαυτό σου και μάλιστα διεκπεραιώνοντας αυτό το θέμα εύκολα και γρήγορα. Το επίτευγμα της αυτογνωσίας είναι σημαντικό, καθώς σε οδηγεί σε μια επιτυχημένη ζωή. Αν μάθεις τον εαυτό σου, μπορείς χωρίς υπερβολή να πραγματοποιήσεις όλους τους άθλους του Ηρακλή. Πρέπει πρώτα απ’ όλα να ξέρεις ότι έχεις μια ακατάβλητη ενεργητικότητα και είσαι φτιαγμένος για να φέρνεις πρωτοπόρες ιδέες και δράσεις, τόσο στη δική σου ζωή όσο και στων άλλων. Το να ανακαλύψεις νέους τρόπους να συνεργάζεσαι με τους φυσικούς νόμους, έτσι που το σύμπαν, με τη σειρά του, να σου παραχωρήσει τα δώρα του, είναι βασικός στόχος της ζωής σου.

Για να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου, πρέπει να γνωρίσεις τη φύση του κυβερνήτη πλανήτη σου, του Άρη, που λειτουργεί σαν ένα κέντρο δυναμικής δράσης στο ηλιακό σύστημα. Η επιρροή του φέρνει μια δημιουργική, ακούραστη ώθηση στην καρδιά σου και σε οδηγεί σε μια δυναμική αυτο-έκφραση, δίνοντάς σου σθένος και ενθουσιασμό. Το μυαλό σου σταματά μόνο όταν κοιμάσαι. Ακόμα και τότε αναρωτιέται κάποιος αν αυτή η δραστηριότητα δεν μεταφέρεται στο ασυνείδητο βασίλειο, εμπνέοντας σε μέσα από ενδιαφέροντα και προφητικά όνειρα για όταν ξυπνήσεις.

Είσαι ένα πολύ ελκυστικό άτομο και η ενεργητικότητα, ο ζήλος και ο ενθουσιασμός σου σε οδηγούν στην επιτυχία. Σε αυτό το ζώδιο, που συνδέεται με τη νέα ζωή και τα ξεκινήματα, γεννιούνται πρωτοπόροι, τολμηροί εξερευνητές, άνθρωποι που εργάζονται ακούραστα για την πρόοδο μέσα από την εφαρμογή καινούργιων ιδεών και μεθόδων. Είσαι ο άνθρωπος που ξεκόβει από το παλιό και φέρνει καινοτομίες και προοδευτικές αλλαγές για το καλό όλων. Αλλά αυτή η ίδια δύναμη, όταν κατευθύνεται λάθος, μπορεί να σε οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις, εκτός αν καλλιεργήσεις τον αυτοέλεγχο και τη συγκράτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Ταύρο ευνοεί την παραγωγική χρήση της θέλησης, για να πετύχεις την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης