Κριός

Θα βρίσκεται σίγουρα στη πρώτη γραμμή μιας συναυλίας, το πρώτο εισιτήριο για τον Bon Jovi δόθηκε σίγουρα σε Κριό. Αν δεν είναι εκεί, θα τον βρεις καθισμένο στη μπάρα ενός εκκεντρικού club. Τον γνωρίζεις εύκολα μέσα στο πλήθος, αφού θα έχει μαζέψει γύρω του καμιά δεκαριά άγνωστα άτομα και θα αγορεύει! Επίσης, μη σου κάνει εντύπωση αν σε έναν αθλητικό αγώνα η πλειοψηφία των θεατών είναι Κριοί.

Ταύρος

Μπροστά από ένα λουκούλλειο γεύμα σε κάποιο πολυτελές εστιατόριο, πάντα υπάρχει ένας Ταύρος. Αγαπάει και το καλό φαγητό, αλλά και το πολυτελές περιβάλλον! Δεν θα τον συναντήσετε ποτέ σε συνοικιακά bar ή club. Μάλιστα, έχουμε πληροφορίες, πως το roof garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία εγκαινιάστηκε από Ταύρο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίδυμοι

Σε μια κουλτουριάρικη ταινία στο σινεμά, σίγουρα στο διπλανό σας κάθισμα βρίσκεται ένας Δίδυμος! Θα ξανασυναντηθείτε και σε μια έκθεση ή μια παρουσίαση βιβλίου. Αν κανονίσατε ένα μικρό ταξίδι μέχρι την Ύδρα, θα τον βρείτε να ρεμβάζει στην κουπαστή του πλοίου, αφού όταν έχει χρόνο λατρεύει τις μικρές και ξαφνικές αποδράσεις…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης