Τα ζώδια, πέρα από τις ομοιότητες που έχουν ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκουν (υπάρχουν τα ζώδια του νερού, της φωτιάς, του αέρα και της γης), έχουν και κάποιες διαφορές, οι οποίες εμφανίζονται σε αρκετές εκδηλώσεις της καθημερινής τους ζωής, όπως το φαγητό, η διασκέδαση αλλά και το ντύσιμο.

Εδώ θα δούμε ποιο είναι το στυλ ντυσίματος που προτιμά το κάθε ζώδιο και συγκεκριμένα ποιο στιλ είναι αυτό που θα σου επιτρέψει να «ξεμυαλίσεις» ερωτικά αυτόν που σε ενδιαφέρει..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κριός

Το μόνο ζώδιο που δεν θεωρεί υπερβολικό το στυλ της «γυναικάρας με τα κόκκινα»! Λατρεύει την πύρινη απόχρωση σε όλες τις αποχρώσεις της – τριανταφυλλί, ροζ, μπορντό… Του αρέσει επίσης το σκληρό look και τα μεταλλικά υλικά, οπότε φορτωθείτε ελεύθερα με τις αλυσιδίτσες και τα βραχιόλια σας ή ακόμη πλησιάστε τον με αυτοπεποίθηση πάνω στα ψηλά ατσάλινα στιλέτα σας.

Ταύρος

Αυτό το γήινο ζώδιο, που μας εισάγει κάθε χρόνο στην άνοιξη, αγαπά τη μυρωδιά του χώματος μετά τη βροχή και τους γήινους, μπρούτζινους και πρασινωπούς τόνους. Εάν η εμφάνισή σας παραπέμπει σε ξωτικό του δάσους και του θυμίζει τη θερμή και αρωματική αγκαλιά της μάνας γης, είναι βέβαιο ότι θα τον συγκινήσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης