Το one night stand είναι κάτι που όλες έχουμε δοκιμάσει έστω και μια φορά στη ζωή μας. Δεν περιλαμβάνει καμία πίεση και γίνεται καθαρά και μόνο για… «βιολογικούς σκοπούς». Το σίγουρο είναι όμως, πως αυτές οι σχέσεις της μιας βραδιάς δεν αρέσουν σε όλους…

Για να δούμε τι σκέφτονται τα ζώδια για το one night stand

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Το σεξ της μιας βραδιάς με ένα Κριό, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε θα υπάρξει και συνέχεια. Κι αυτό γιατί δεν είναι ζώδιο που μπορεί να σχεδιάσει τι θα γίνει μετά και τι όχι. Γενικά, προτίμα να ζει πάντα το τώρα και δε δίνει και τόση σημασία στο μέλλον. Βεβαίως, για να κάνει σεξ της μιας βραδιάς, σημαίνει ότι δεν έχει σχέση εκείνη τη περίοδο ή ότι η σχέση που έχει δεν τον καλύπτει. Αν θέλεις να τον κερδίσεις και να τον κάνεις μόνιμο και σταθερό ταίρι σου μετά από μια βραδιά πάθους, θα πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος, όσο δυναμικό ζώδιο και αν φαίνεται, στην ουσία είναι πολύ γλυκό και γεμάτο ευαισθησίες. Δεν αποζητά την ερωτική επαφή της μιας βραδιάς και συνήθως επιδιώκει να κάνει μακροχρονίους δεσμούς. Αν του τύχει όμως, δε σημαίνει τίποτα απολύτως για αυτόν. Θα είναι απλά μια εκτόνωση για εκείνον, χωρίς καμιά προοπτική. Όταν ξεκινήσει μια σχέση και δει ότι στο κρεβάτι δεν ταιριάζει με το άτομο, τότε το θεωρεί απλά της μιας βραδιάς και δεν προχωρά παρακάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο ημερολόγιο ενός Διδύμου θα βρεις πολλούς ερωτικούς συντρόφους της μιας βραδιάς, γιατί όχι μόνο δεν απορρίπτει τα one night stand αλλά και τα επιδιώκει. Σημειώνει μάλιστα τα άτομα που έχει πάει μαζί τους, για να μη χάσει και το λογαριασμό. Του αρέσει το σεξ της μιας βραδιάς, γιατί νιώθει ότι κάτι έχει να πάρει από αυτό. Δεν έχει κανένα κόμπλεξ στο θέμα αυτό και θα το κάνει, χωρίς να ρωτήσει τίποτα. Να θυμάστε ότι πολλές σχέσεις του Διδύμου ξεκινούν από ένα one night stand.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφεύγει το σεξ της μιας βραδιάς, γιατί ο ίδιος επιδιώκει και επιθυμεί στη ζωή του το ρομάντζο και τον έρωτα σε όλες του τις μορφές. Το χειρότερό του είναι να ξεκινήσει μια σχέση και στην πορεία να καταλάβει ότι το άτομο που έχει δίπλα του, τον θέλει μόνο για το κρεβάτι. Αν φτάσει στο σημείο να κάνει σεξ για μια και μόνο φορά, σημαίνει ότι μια σχέση του τον πλήγωσε πολύ και θέλει να ξεδώσει.

ΛΕΩΝ

Ένα από τα αγαπημένα σπορ ενός Λέοντα είναι το one night stand, αφού άλλωστε έχει και πολλές κατακτήσεις στη ζωή του… Από την άλλη όμως, δε νιώθει και τόσο άνετα όταν το κάνει και συνήθως γίνεται για να πάρει την επιβεβαίωσή του και να ανέβει η ψυχολογία του. Οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο αυτό, αποφεύγουν το σεξ της μιας βραδιάς και αναζητούν ένα άντρα να είναι δικός τους και μόνο. Αν παρόλα αυτά ταιριάξετε και υπάρχει χημεία υπάρχουν προοπτικές για σοβαρή σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εντιμότητά του είναι φανερή, αφού ο Παρθένος αν σκοπεύει να κάνει σεξ μια φορά και μόνο, θα…

Διαβάστε τη συνέχεια στο Govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης