Τι σου δείχνει η κρεβατοκάμαρα ενός προσώπου που γνώρισες για το είδος της σχέσης που μπορείς να κάνεις μαζί του; Δεν μιλάμε μόνο για το γούστο του, την οικονομική του κατάσταση ή τη σχέση του με την τάξη και την καθαριότητα. Μπορείς να καταλάβεις αρκετά για τη στάση της ζωής κάποιου, ακολουθώντας μερικές οδηγίες που προέρχονται από το φενγκ-σούι και σου επισημαίνουν μερικά πράγματα τα οποία ίσως να σε βάλουν σε σκέψη.

Τα σημεία που πρέπει να τσεκάρετε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κομοδίνο ένα (από τη δική του μεριά μόνο) ή και κανένα.

Αυτό δείχνει έναν τύπο που ζει λιγάκι στο χύμα, στο αόριστο, στο «λίγο εδώ και λίγο εκεί». Αυτοί που δεν έχουν κομοδίνα δίπλα στο κρεβάτι τους, είναι σαν να μη σκοπεύουν να μείνουν κάπου για πολύ, γι’ αυτό δεν νιώθουν την ανάγκη να ακουμπούν κάπου τα πράγματά τους.

Αν πάλι έχουν μόνο ένα κομοδίνο, δείχνουν ότι ζουν μόνο για τον εαυτό τους και όχι με την εγωιστική έννοια. Απλώς είναι αυτάρκεις, υπερβολικά ανεξάρτητοι, δεν χρειάζονται και πολύ τους άλλους. Δεν τους απασχολεί να μοιραστούν με κάποιον την κρεβατοκάμαρά τους. Να έρχεσαι όσο συχνά θες, αλλά και να φεύγεις εξίσου συχνά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης