ΚΡΙΟΣ: Αν είσαι Κριός, συγκαταλέγεσαι συνήθως στα… γερά πιρούνια, απολαμβάνεις περισσότερο την ποσότητα (τα μισοάδεια γκουρμέ πιάτα σε εκνευρίζουν) και σου αρέσουν τα χορταστικά φαγητά. Σου τη σπάει αφόρητα να έχεις να περιμένεις ανάμεσα στο ένα πιάτο και στο άλλο. Συχνά τρως με υπερβολική βιασύνη. Για σένα οι πρωτεΐνες είναι πολύ σημαντικές και τα πιάτα με κρεατικά, συνοδευμένα από νόστιμες σάλτσες, είναι τα αγαπημένα σου.

• Μερικές συμβουλές: Προτίμησε τα λευκά κρέατα, όπως τα πουλερικά, συνοδευμένα από λαχανικά. Αύξησε την κατανάλωση του φωσφορικού καλίου, του βιοχημικού άλατος που αντιστοιχεί στο ζώδιό σου και που περιέχεται στο μαρούλι, στο σπανάκι, στα καρότα, στα μήλα και στο λεμόνι. Αυτό θα ενισχύσει τη ζωτικότητά σου και θα μειώσει τους πονοκεφάλους από υπερένταση που μπορεί να παθαίνεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ: Αν είσαι Ταύρος, σε χαρακτηρίζει η τάση να απολαμβάνεις τα πάντα με τον δικό σου νωχελικό ρυθμό. Το ζώδιό σου συνδέεται με το στόμα και αγαπάς όχι μόνο το καλό φαγητό, αλλά επίσης το όμορφα στρωμένο τραπέζι, καθώς και την αισθητική των πιάτων. Το όλο περιβάλλον όπου θα φας έχει εξίσου μεγάλη σημασία με την ποιότητα του φαγητού, για να το απολαύσεις. Τα αμυλούχα φαγητά είναι τα αγαπημένα σου και δεν νοείται για σένα γεύμα που να μην κλείνει με ένα περιποιημένο επιδόρπιο.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης