Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που για κάποιους τρώγεται κρύο και για άλλους, πιο παρορμητικούς τύπους, καυτό. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο συγκαταβατικοί, συγχωρούν εύκολα και άλλοι που ξέρεις ότι αυτό που έκανες θα το θυμούνται σε όλη τους τη ζωή!

Υπάρχουν σε όλους τους ανθρώπους στιγμές που αντιδρούν και θέλουν να ανταποδώσουν ένα χτύπημα, όμως υπάρχουν και οι πρωταθλητές της εκδίκησης, γι’ αυτό καλό θα είναι να γνωρίζουμε πώς αντιδρούν τα ζώδια για να προλάβουμε τις δύσκολες καταστάσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για παράδειγμα, οι Σκορπιοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θεωρούνται «πρωταθλητές» στην εκδίκηση. Όμως οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Λέοντες δεν πάνε πίσω. Ούτε βέβαια οι κτητικοί Ταύροι ή οι επιφανειακά άκακοι Ιχθείς. Δεν έμειναν και πολλοί απ’ έξω, έτσι; Στο κάτω κάτω, όλα τα ζώδια, αν τους… πατήσεις τον κάλο, με κάποιο τρόπο θα το ανταποδώσουν.

Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά για το κάθε ζώδιο σε ποιο βαθμό θα ξεπληρώσει κάτι κακό που θα του κάνουν.

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με κυβερνήτη του τον πολεμοχαρή Άρη, ο Κριός όχι μόνο δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω, αλλά ανταποδίδει ακαριαία οποιοδήποτε χτύπημα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο για «πολιτισμένες» αντιδράσεις. Ναι, αν φαντάζεσαι ομηρικούς καβγάδες και ανοιγμένα κεφάλια, μέσα είσαι. Το καλό στην όλη ιστορία είναι ότι συνήθως με τον Κριό αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις. Ό,τι κάνει το κάνει αμέσως και ανοιχτά. Φράσεις όπως «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» ή «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» δεν του λένε τίποτα απολύτως.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης