Κριός

Ανυπόμονοι, δυναμικοί αλλά και παρορμητικοί βρίσκεστε συχνά σε ένταση. Το κυκλοφοριακό πρόβλημα, για παράδειγμα, σας τρελαίνει! Όταν οδηγείτε μέσα στην κίνηση, γίνεστε ιδιαίτερα ευάλωτοι, εξοργίζεστε και είναι πιθανό, μέσα στον μεγάλο σας εκνευρισμό, να ανάψετε ένα τσιγάρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην έχετε σπίρτα μαζί σας στο αυτοκίνητο. Αφαιρέστε επίσης και τον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Όση ώρα θα ψάχνετε τρόπο να ανάψετε τσιγάρο η επιθυμία θα σας έχει περάσει και εν τω μεταξύ θα έχει «ανοίξει» ο δρόμος μπροστά για να προχωρήσετε.

Οι περισσότερες απολήξεις των νεύρων σας… βρίσκονται στο κεφάλι σας. Απομακρύνετε την ένταση με ένα απαλό μασάζ σε αυτήν την περιοχή. Ξεκινήστε με κινήσεις κατά μήκος του αυχένα, μετά κάντε κυκλικές κινήσεις πίσω από το αφτί με τον αντίχειρα και από τις δύο πλευρές. Σε αντίθεση με το κάπνισμα, αυτό θα σας χαλαρώνει σε στιγμές έντασης.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ξεκινήσατε το κάπνισμα μάλλον ήταν η προσπάθεια να τρώτε λιγότερο. Η πεποίθηση ότι το τσιγάρο θα μειώσει την όρεξή σας, ωστόσο, δεν συγκρίνεται με το προνόμιο της υγείας που θα έχετε, αν δεν καπνίζετε. Εκείνο που μπορεί να συμβεί με το κάπνισμα είναι ότι θα σας κάνει να λαχταράτε γλυκά ή τροφές άχρηστες για τη διατροφή σας…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης