Αν δεν πρόλαβες να δοκιμάσεις τις παρακάτω τάσεις το χρόνο που μας πέρασε, τότε το 2015 είναι ιδανικό για μία αλλά και περισσότερες αλλαγές. Τα παρακάτω trends πρόκειται να γίνουν ιδιαίτερα δημοφιλή τους επόμενους μήνες, γι’ αυτό και εμείς σου τα παρουσιάζουμε πιο νωρίς, ώστε να είσαι όμορφη και stylish- πριν απ” όλες!

Δες 7+1 trends ομορφιάς και διάλεξε αυτά που σου αρέσουν και σου ταιριάζουν περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Μοβ κραγιόν. Το έχουμε πει και ξαναπεί… το μοβ κραγιόν είναι από τις πιο πρωτότυπες τάσεις που οι πιο τολμηροί αγάπησαν αυτό το χειμώνα. Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις;

2. Χαμηλή αλογοουρά. Την πρωτοείδαμε στο φεστιβάλ των Καννών πέρσι και από τότε έχει γίνει το αγαπημένο χτένισμα των celebrities. Βέβαια, η Blake Lively, την έφερε ξανά στο προσκήνιο και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε πως είναι από τα πιο chic χτενίσματα της σεζόν!

3. Pastel Σκιές. Μπορεί να έχεις συνδέσει τα pastel χρώματα με το καλοκαίρι, αλλά μερικές αποχρώσεις είναι ιδανικές και για χειμώνα. Το απαλό ροζ, το μοβ, το matte γαλάζιο είναι μερικά από τα χρώματα που κάνουν πιο φωτεινή την εσωτερική γωνία των ματιών σας και μπορούν να συνδυαστούν με πιο σκούρες αποχρώσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

4. Ίδιο χρώμα σε χείλη και νύχια. Αν έχεις ίδια απόχρωση σε κραγιόν και βερνίκι, τότε μην χάνεις την ευκαιρία… δοκίμασέ το!

5. Messy hairstyle. Μία ακόμη τάση που συνεχίζει να είναι της μόδας από το καλοκαίρι! Οι ανάλαφρες μπούκλες που και η χωρίστρα στη μέση είναι ένα ιδανικό all day χτένισμα. Αν θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο, τότε προτίμησε τις πιο «καλοφτιαγμένες» μπούκλες, τη χωρίστρα στην άκρη και το κόκκινο κραγιόν-retro style!

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης