Τα ιδανικά looks του χειμώνα περιλαμβάνουν layers, που δίνουν στιλ και παράλληλα σε κρατάνε ζεστή τις πιο κρύες μέρες. Άλλωστε, είναι πολύ καλύτερο να φοράς μερικά ρούχα παραπάνω και να λανσάρεις το look «κρεμμύδι», παρά να είσαι άρρωστη για μέρες, επειδή μέσα στην παγωνιά σκέφτηκες να φορέσεις μόνο ένα πουκάμισο και το παλτό σου.

Ανάλογα με το στιλ ντυσίματος που προτιμάς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα αντίστοιχα ρούχα και αξεσουάρ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζεις μερικά βασικά κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της για να πετύχει τα πιο στιλάτα layered σύνολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Oversized κασκόλ

Τα αγαπάμε γιατί είναι ζεστά, φοριούνται δεμένα ή μπορείς να τα ακουμπήσεις απλά πάνω στους ώμους και αποτελούν ιδανικό αξεσουάρ για ένα μοντέρνο layered look. Όσο πιο φαρδύ, τόσο πιο στιλάτο είναι το κασκόλ σου, ενώ μπορείς να διαλέξεις μονοχρωμία ή έντονα prints.

2. Χοντρή, μακριά ζακέτα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φόρεσε το αγαπημένο σου t-shirt, πουκάμισο, φούτερ και μην ξεχάσεις τη μακριά ζεστή ζακέτα σου. Αν επιλέξεις μία μονόχρωμη, σίγουρα θα μπορείς να τη συνδυάζεις με πολλά κομμάτια.

3. Ψηλές μάλλινες κάλτσες

Άλλο ένα χειμωνιάτικο αξεσουάρ που έχει επανέλθει δυναμικά και μπορείς να το φορέσεις με φούστα, φόρεμα, μέσα από παντελόνια ή πάνω από καλσόν. Οι ψηλές μάλλινες κάλτσες είναι ιδανικές και για μοντέρνα σοφιστικέ girly looks.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης