Το κραγιόν είναι το αγαπημένο καλλυντικό όλων των γυναικών και όταν ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας τότε το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια σταθερή προτίμηση στην απόχρωση που επιλέγουν για τα χείλη τους και δεν την αλλάζουν. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με το κραγιόν τους είναι η σταθερότητα του χρώματος πάνω στα χείλη τους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εμείς σας προτείνουμε tips για να σταθεροποιήσετε το κραγιόν σας για μεγαλύτερο διάστημα
Scrub χειλιών. Το κραγιόν διαρκεί περισσότερο όταν η βάση, δηλαδή τα χείλη είναι λεία. Για να έχετε λεία χείλη χωρίς πετσάκια, που εμποδίζουν τη σωστή εφαρμογή του προϊόντος και δεν επιτρέπουν στο χρώμα να παραμένει αναλλοίωτο, τότε κάντε απολέπιση για να διώξετε τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα lip balm και αφού απορροφηθεί να εφαρμόσετε το κραγιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρησιμοποιείστε το μολύβι χειλιών. Το μολύβι χειλιών βοηθά στο περίγραμμα αλλά και στο «γέμισμα» των κενών δίνοντας έτσι ένα τέλειο αποτέλεσμα. Το μολύβι δεν δείχνει μόνο το χρώμα ομοιόμορφο αλλά το βοηθά να μην αλλοιωθεί καθώς θα είναι το τελευταίο που θα φύγει από τα χείλη σας και έτσι θα παρατείνετε τη σταθερότητα του χρώματος.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης