Η σωστή διατροφή προσφέρει υγεία συνολικά στον οργανισμό σας και παράλληλα βελτιώνει το δέρμα σας, τα νύχια σας και τα μαλλιά σας. Εντάξτε τις παρακάτω τροφές στα γεύματα σας και σε γρήγορο διάστημα θα αποκτήσετε μαλλιά γερά και υγιή που δεν θα το πιστεύετε!

Σολομός
Ο σολομός είναι πλούσιος σε ωμέγα-3 λιπαρά. Περίπου το 3% της κάθε τρίχας αποτελείται από αυτά τα λιπαρά οξέα. Τα ωμέγα-3 λιπαρά βρίσκονται επίσης στις μεμβράνες των κυττάρων στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής, καθώς και στα φυσικά έλαια που διατηρούν τα μαλλιά σας ενυδατωμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καρύδια
Αυτά είναι το μόνο είδος ξηρών καρπών που έχει τόσο μεγάλη ποσότητα των ω-3 λιπαρών οξέων, όπως και ο σολομός. Είναι επίσης πλούσια σε βιοτίνη και βιταμίνη Ε. Τα καρύδια προσφέρουν τέλεια αντηλιακή προστασία στα μαλλιά σας και δεν γίνονται εύθραυστα.

Γλυκοπατάτες
Οι γλυκοπατάτες είναι μια καλή πηγή της αντιοξειδωτικής βήτα-καροτίνης, την οποία το σώμα σας μετατρέπει σε βιταμίνη-Α. Η συγκεκριμένη βιταμίνη σας βοηθάει επίσης στην παραγωγή των φυσικών ελαίων που διατηρούν υγιές το τριχωτό της κεφαλής σας. Η έλλειψη βιταμίνης Α μπορεί να σας προκαλέσει φαγούρα, ή ακόμα και πιτυρίδα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης