Υλικά:

• 1 κόκκινη πιπεριά, χωρίς σπόρια, κομμένη σε φέτες
• 1 κρεμμύδι πολύ λεπτά κομμένο
• 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• 300 γρ. πένες ή φουσίλι
• 4 στήθη κοτόπουλο κομμένα σε λεπτές λωρίδες
• 1 κύβος Knorr κότας ή λαχανικών
• 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο θυμάρι και ρίγανη ψιλοκομμένα
• μια πρέζα μπούκοβο
• 2 σκελίδες σκόρδο πολύ λεπτά κομμένο
• 150 γρ. ντοματίνια τσέρι κομμένα στα δύο
• 1 ματσάκι ρόκα
• 1 φακελάκι mix for salad άνηθος και κρεμμύδι

Εκτέλεση:

1. Αναμείξτε το κρεμμύδι με την πιπεριά μαζί με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και βάλτε τα στον φούρνο για 20 λεπτά στους 200°C. Μπορείτε εναλλακτικά να τα σοτάρετε σε ένα τηγάνι για 15-20 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
2. Ετοιμάστε τα ζυμαρικά al dente, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σουρώστε και αφήστε τα στην άκρη. Ανακατέψτε καλά τον κύβο μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τα μυρωδικά, το μπούκοβο και το σκόρδο, μέχρι να δημιουργήσετε ένα ωραίο μείγμα. Περάστε με αυτό το κοτόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης