Το βλέπεις, το ξαναβλέπεις και θέλεις ή να σπάσεις τον καθρέφτη που βρίσκεσαι μπροστά σου ή να βάλεις τα κλάματα -πράγμα σύνηθες- ή να πασαλείψεις την περιοχή όπου βρίσκεται «ο εχθρός» με ό,τι κρέμα έχεις στο νεσεσέρ σου. Σε καταλαβαίνω, όλες έχουμε περάσει και περνάμε την ίδια φάση. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτή η φάση είναι τα Χριστούγεννα και εσύ έχεις να πας σε έναν σωρό πάρτι; Πριν, λοιπόν, κάνεις κάτι που θα το μετανιώσεις, όπως να το σπάσεις ή να το πιέσεις, διάβασε 4 tips για το πώς να καλύψεις σωστά το επίμονο σπυράκι σου!

1. Χρησιμοποίησε ένα ειδικό προϊόν. Στην αγορά θα βρεις πολλά προϊόντα που καταπραΰνουν την κοκκινίλα , ξηραίνουν το σπυράκι και το εξαφανίζουν έπειτα από δύο με τρεις χρήσεις. Ρώτησε τη δερματολόγο σου ή τη φαρμακοποιό για το ποιο προϊόν να διαλέξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Καθαρισμός. Αν θέλεις να εξαφανιστεί ο εχθρός όσο πιο γρήγορα γίνεται, τότε φρόντισε να ενυδατώνεις το πρόσωπό σου όσο πιο συχνά γίνεται. Μία ενυδατική κρέμα και μία λοσιόν καθαρισμού θα σε βοηθήσουν να κρατάς τα μικρόβια μακριά από το πρόσωπό σου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης