Οι συνταγές με παστό μπακαλιάρο είναι αμέτρητες.Τα σκήπτρα στο πλήθος των συνταγών με μπακαλιάρο λέγεται ότι κρατούν η Πορτογαλία και η Ισπανία. Εμείς σας παρουσιάζουμε μία ασυνήθιστη συνταγή με μπακαλιάρο τυλιγμένο σε λαχανόφυλλα.

Υλικά
1 κιλό μπακαλιάρο
1 μεσαίο λάχανο, περίπου 1,5 κιλό
200 γρ ρύζι
250 γρ ντομάτες
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1-2 πράσινα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
3 κ. σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
2 κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 λεμόνι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση
Ξαρμυρίζετε πολύ καλά τον μπακαλιάρο από το προηγούμενο βράδυ, αφαιρείτε τις πέτσες και τα κόκαλα του, προσεκτικά και τον κόβετε και τον μαδάτε σε πολύ ψιλά κομματάκια. Ανακατεύετε την ψίχα του σε ένα μπολ, μαζί με το ρύζι, τα κρεμμύδια, τις ντομάτες, τον άνηθο και το μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε κι ανακατεύετε καλά το μείγμα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης